Говорителят на Спешна помощ Катя Сунгарска обяви, че 24 души са пострадали

...
Говорителят на Спешна помощ Катя Сунгарска обяви, че 24 души са пострадали
Коментари Харесай

Говорителят на Спешна помощ: 24 са пострадалите на протеста

Говорителят на Спешна помощ Катя Сунгарска разгласи, че 24 души са потърпевши на митинга пред Националния стадион преди мача България – Унгария.

Към мястото са изпратени 17 коли за спешна помощ. Общо седем души са били приети в болница. От тях един е бил настанен във ВМА с травма на главата, различен в „ Царица Йоана – ИСУЛ ” с щедро изпръскване в лицето със спрей и един човек в „ Пирогов ” с интоксикация, която по догатки е наркотична. 

„ Много хора са потърпевши и имат разнообразни контузии, само че не са търсили незабавна помощ. По информация на сътрудниците от лечебните заведения на личен ход са отишли да търсят помощ. Според данни от лечебните заведения има доста хора, които са пристигнали с разнообразни пострадвания на личен ход ”, добави Сунгарска.

14 протестиращи и един служител на реда са били докарани за обзор в „ Пирогов ”, заяви за NOVA шефът на лечебното заведение Валентин Димитров. Всички те са били с леки пострадвания и са освободени за домашно лекуване, откакто раните им са обработени.

„ Има един човек, който е по-зле от мен. С 50 шева и счупена ръка съм – какво повече. Пребиха ме като куче, животно не може по този начин да се пребие. Не служител на реда – служители на реда, доста, ме удряха. Който мина, той довърши ”, описа протестиращ със счупена ръка и 50 шева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР